Om Företaget

lillslidern_brev

YOGA DIMENSIONS™ för ut yogan till privatpersoner, företag och skolor i Europa, med visionen att yogans enkla, men effektiva tekniker ska bli lika naturlig vård av kroppen och själen, som tandborstningen är för våra tänder. Några minuter yoga om dagen för alla helt enkelt.

YOGA DIMENSIONS™ vill genom sin verksamhet föra ut yogan som förebyggande vård och egen friskvård. Genom handledd träning ge människor egna redskap för bibehållen själ- och kroppshälsa.

YOGA DIMENSIONS™ arbetar med också med större evenemang, utveckling av utbildningar tillsammans med andra aktörer. Utbildningar och kurser från Yoga Dimensions bygger både på gamla traditioner och modern vetenskap.

YOGA DIMENSIONS™ samarbetar med certifierade yogalärare och terapeuter.

YOGA DIMENSIONS tolkning av kundaliniyogan är Heart Based Kundalini Yoga. En form som följer  gamla kundaliyoga traditioner, men  som också öppnar sig för andra österländska beprövade tekniker för helheltshälsa, där upplevelsen är viktigare än formen. Enkelt, avslappnat och med hjärta.

YOGA DIMENSIONS™ Camilla Elander är medlem i SKY,  Sveriges Kundalini-yogalärares Riksförbund och innehar ansvarsförsäkring. Hon är även diplomerad breathwalkinstruktör och utbildar sedan 2014 instruktörer. Utbildningarna finns i Sverige och England. YOGA DIMENSIONS™ ägs av Lund Elander AB och startades av Camilla Lund Elander 2006. Camilla Lund Elander har många års yogautövning bakom sig och är internationellt diplomerad kundaliniyogalärare.  Hon har tidigare arbetat med försäljning, marknadsföring och ledarskap.