Långa yogapass på tisdagar

Långa yogapass på tisdagar

Nivå: lite erfarenhet

LÅNGA SKÖNA YOGAPASS, Vasastan
Tisdagar

Yoga i liten grupp på tisdagar 13.30-15.30. Långa sköna yogapass och djupgående meditationer. Den här kursen passar dig som gjort lite kundaliniyoga och/eller medicinsk yoga.

Välkommen att yoga med oss på tisdagar i liten grupp på ett av Stockholms mysigaste yogacenter. Vi gör långa pass och djupgående meditationer med tid för vila och reflektion. För att vara med är det bra om du prövat kundaliniyoga eller medicinsk yoga tidigare, så du känner till de grundläggande teknikerna. Passen är relativt enkla, men utmanande ibland. Vi gör meditationer som förändrar och fördjupar vår upplevelse av kundaliniyogan och vi utforskar yogans värld på djupet tillsammans.

”Camilla delar generöst med sig av sina kunskaper under långa pass där man får tid att sjunka in i yogan och efteråt känna att någonting har hänt, i kroppen och sinnet. Efter flera år känner jag att yogan med dess olika rörelser och meditationer har en avgörande inverkan på mitt liv”
– Anne

Kursen innehåller:

  • Långs sköna pass som gått på djupet.
  • Rörelser och pass för större flexibilitet
  • Meditation och avspänningstekniker
  • Övningar för hemträning

För vem?

Passar dig som prövat kundaliniyoga och medicinsk yoga tidigare.

Hemträning

Under den här tiden uppmanas du att göra övningar hemma, efter din förmåga och möjlighet. 5-15 minuter om dagen kan göra skillnad! Orkar du inte eller kan du inte, så kom bara och njut de dagarna vi ses.Du kommer få en dagbok att skriva och få mejl under perioden med inspiration för att hålla yogan.

 Plats: Mamita Stockholm, ett av Stockholms mysigaste yogacenter.
Erfarenhet: kunna kundaliniyogans grundläggande tekniker med eldandning, rotlås mm.

Datum:

Tisdagarna

4,11 & 25 september samt 2 &  9 oktober

Pris: 1375 kr inkl. 6% moms och material.

Lärare: Camilla Lund Elander/ YOGA DIMENSIONS Boka

Att ta med:

  • Mjuka kläder. Inga skor behövs vi yogar barfota.
  • Vattenflaska med lock.

Adress: Vikingagatan 29, Stockholm.

Lärare: Camilla Lund Elander. Camilla är utbildad kundaliniyogalärare och studerar sedan 5 år tillbaka ” Yoga Therapy” och har ett stort intresse för hur yoga och meditation stimulerar kroppen, hjärnan och själen till självläkning.

 

 


Breathwalk UK

Level: Certification    

Breathwalk Spain

Level: Certification