Utbildning till breathwalkinstruktör oktober 2019

Utbildning till breathwalkinstruktör oktober 2019

Nivå: Ger certifiering.

Utbildning till breathwalkinstruktör

Breathwalk™ är en utveckling av kundaliniyogan, där yogan förs ut i naturen och görs till fots. Breathwalk har många hälsogivande effekter och är ett enkelt, naturligt och effektivt sätt att hitta vägen till fördjupad hälsa.

Detta är en extra insatt utbildning pga efterfrågan.  Utbildningen sker i liten grupp i Yoga Dimensions mysiga lokal i Edsviken, Sollentuna. Begränsat med platser.

Den här certifierande kursen omfattar fyra kursdagar, självstudier och du får grundläggande kunskap om breathwalkens påverkan på kropp och själ. Du får stöd av boken om breathwalk, kompendier med breathwalks för att kunna hålla din kurser själv. Under kursdagarna varvar vi praktiska övningar och breathwalk med teori. Kursmaterialet består av boken ”Breathwalk: Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit” och en manual med illustrerade breathwalkpass.

Kursen består av 2 moduler. Modul 1 är främst erfarenhetsbaserad. Vi går igenom breathwalkens grunder och tekniker. Vi lär oss hur vi kan använda de olika programmen för stressreducering, för att få energi och påverka humöret positivt genom många härliga promenader runt Reimersholme. Modul 2 är en påbyggnad för instruktörer där vi fortsätter med en grundlig genomgång av breathwalkens tekniker och utforskar programmen på ett djupare plan. Mellan träffarna får du hemuppgifter där du själv går och analyserar breathwalk-programmen samt läser in materialet som ingår i kursen.

 

Vi kommer också lära oss mer om Breathwalkens läkande effekter och ta del av de erfarenheter som Gurucharan Singh Khalsa med team har av Breathwalkens mer terapeutiska fördelar. Vi går igenom hur vi kan anpassa Breathwalk-passen efter ett nordiskt klimat. Kursen hålls på svenska. Kursmaterialet är på engelska.

Lärare är Camilla Lund Elander. Camilla har många års erfarenhet av att leda breathwalk.

Camilla samarbetar direkt med Gurucharan Singh Khalsa som tillsammans med Yogi Bhajan tagit fram Breathwalkpassen och skrivit boken ”Breathwalk: Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit”.

Stockholm, YOGA DIMENSIONS EDSVIKEN

Den här utbildningen sker i liten grupp i Yoga Dimensions mysiga lokal i Edsviken, Sollentuna.

Modul 1: 24-25 oktober , 2019 ( torsdag-fredag) och 26-27  mars 2020  (torsdag-fredag). Plats: Edsviken, Sollentuna.

Förkunskaper: Kundaliniyogalärare, medicinsk yogalärare alternativt yogalärare från annan tradition med erfarenhet av kundalini/medicinsk yoga eller livsyoga.

Tider: 09.00-17.00 ca. Den 26 mars slutar vi ca 19.00.

Pris: Boka tidigt rabatt om du bokar före den 20 oktober. Pris: 5900kr.  Detta pris gäller endast utbildningen i Edsviken. Efter: 7900 kr inkl material och certifiering. Registrerings avgift 1500 kr. Återbetalas ej vid avbokning utan läkarintyg. Betalas med kort vid bokning, Resterande summa faktureras 3 veckor före kursstart.

Du certifieras av YOGA DIMENSIONS och blir ” Instructor in Swedish Therapeutic Breathwalk and walking meditation”

Boka

 

 


 

Recent Projects

Gratis breathwalk i Edsviken 26/3

Nivå: Grundläggande

Fullmåne: yoga & meditationer

Nivå: erfarenhet av kundaliniyoga