Breathwalkinstruktör 2020

Breathwalkinstruktör 2020

Nivå: Ger certifiering.

Utbildning till breathwalkinstruktör

Breathwalk™ är en utveckling av kundaliniyogan, där yogan förs ut i naturen och görs till fots. Breathwalk har många hälsogivande effekter och är ett enkelt, naturligt och effektivt sätt att hitta vägen till fördjupad hälsa.

Den här certifierande kursen omfattar fyra kursdagar, självstudier och du får grundläggande kunskap om breathwalkens påverkan på kropp och själ. Du får stöd av boken om breathwalk, kompendier med breathwalks för att kunna hålla din kurser själv. Under kursdagarna varvar vi praktiska övningar och breathwalk med teori. Kursmaterialet består av boken ”Breathwalk: Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit” och en manual med illustrerade breathwalkpass.

Kursen består av 2 moduler. Modul 1 är främst erfarenhetsbaserad. Vi går igenom breathwalkens grunder och tekniker. Vi lär oss hur vi kan använda de olika programmen för stressreducering, för att få energi och påverka humöret positivt genom många härliga promenader runt Reimersholme. Modul 2 är en påbyggnad för instruktörer där vi fortsätter med en grundlig genomgång av breathwalkens tekniker och utforskar programmen på ett djupare plan. Mellan träffarna får du hemuppgifter där du själv går och analyserar breathwalk-programmen samt läser in materialet som ingår i kursen.

 

Vi kommer också lära oss mer om Breathwalkens läkande effekter och ta del av de erfarenheter som Gurucharan Singh Khalsa med team har av Breathwalkens mer terapeutiska fördelar. Vi går igenom hur vi kan anpassa Breathwalk-passen efter ett nordiskt klimat. Kursen hålls på svenska. Kursmaterialet är på engelska.

Lärare är Camilla Lund Elander. Camilla har många års erfarenhet av att leda breathwalk.

Camilla samarbetar direkt med Gurucharan Singh Khalsa tagit fram Breathwalkpassen och skrivit boken ”Breathwalk: Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit”.

Stockholm 2020

Modul 1: 28-29 maj ( torsdag-fredag) och 20-21  augusti (torsdag-fredag). Plats: Reimersholme, Reimersholmsgatan 79, Stockholm

Pris: 7900 kr inkl material och certifiering. Boka tidigt rabatt om du bokar före den 1 december 2019. ( Du betalar då 6900 kr).  Registreringsavgift om 1500 kr ink. moms.

För att boka

Under 2020 kommer vi också hålla utbildning i Spanien utanför Girona samt i England i Reading. Utbildningarna hålls på engelska.

För mer information hittar du under fliken ” utbildningar”.

Du certifieras av YOGA DIMENSIONS och blir ” Instructor in Swedish Therapeutic Breathwalk and walking meditation”

 

 


 

 

Recent Projects

Gratis breathwalk i Edsviken 26/3

Nivå: Grundläggande