Breathwalkinstruktör 2020 – online

Breathwalkinstruktör 2020 – online

Nivå: Ger certifiering.

Utbildning till breathwalkinstruktör & instruktör i walking meditation.

Den här utbildningen kommer ske online

Breathwalk™ är en utveckling av kundaliniyogan, där yogan förs ut i naturen och görs till fots. Breathwalk har många hälsogivande effekter och är ett enkelt, naturligt och effektivt sätt att hitta vägen till fördjupad hälsa.

Den här certifierande kursen omfattar fem kursdagar, självstudier och du får grundläggande kunskap om breathwalkens påverkan på kropp och själ. Du får stöd av boken om breathwalk, kompendier med breathwalks för att kunna hålla din kurser själv. Under kursdagarna varvar vi praktiska övningar och breathwalk med teori. Kursmaterialet består av boken ”Breathwalk: Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit” och en manual med illustrerade breathwalkpass.

Kursen består av 2 moduler. Modul 1 är främst erfarenhetsbaserad. Vi går igenom breathwalkens grunder och tekniker. Vi lär oss hur vi kan använda de olika programmen för stressreducering, för att få energi och påverka humöret positivt genom många härliga promenader. Modul 2 är en påbyggnad för instruktörer där vi fortsätter med en grundlig genomgång av breathwalkens tekniker och utforskar programmen på ett djupare plan. Mellan träffarna får du hemuppgifter där du själv går och analyserar breathwalk-programmen samt läser in materialet som ingår i kursen.

 

Vi kommer också lära oss mer om Breathwalkens läkande effekter och ta del av de erfarenheter som Gurucharan Singh Khalsa med team har av Breathwalkens mer terapeutiska fördelar. Vi går igenom hur vi kan anpassa Breathwalk-passen efter ett nordiskt klimat. Kursen hålls på svenska. Kursmaterialet är på engelska.

Lärare är Camilla Lund Elander. Camilla har många års erfarenhet av att leda breathwalk.

Övrigt:

Denna utbildning innefattar omfattande hemstudier. Du behöver göra tid för att kunna gå alla breathwalkprogram minst två gånger. Totalt 32 promenader.  Du behöver också läsa kurslitteratur, dokumentera dina erfarenheter av promenaderna samt vara med på uppföljningsmötena på zoom. Det går utmärkt att kombinera detta med ett vanligt arbete, men innebär att du behöver planera in tid för breathwalks ca 2 st per vecka under utbildningstiden. Då kursen är online ingår det också som uppgift att filma när du instruerar.

Vid kurstillfällena kommer du förutom att delta i undervisning via Zoom få gå breathwalks där du får följa ljudinspelningar och ta del av vägledda promenader.

Stockholm 2020

FULLSATT!

(vi återkommer med nya datum inom kort)

Extra insatt kurs – 

Modul 1:  Fredagen den 4 december  och Fredagen den 22 januari. Tid: 09.00-17.00 ca

Zoom möten:  vid två kvällar för uppföljning mellan träffarna kl. 18.00-19.30. (datum publiceras snart)

Modul 2: 25-26 mars torsdag -fredag. Tid: 09.00-17.00.

 

Plats: online på zoom, svensk tid.

Ordinarie pris: 7900 kr inkl material och certifiering.

Online pris: 6900 kr. Boka tidigt rabatt tom 25 november  5900 kr.

Förkunskaper: Yogalärare av alla traditioner men med erfarenhet av kundaliniyoga. Om du inte är yogalärare, men har erfarenhet av att leda grupper på annat sätt, har utbildning inom tex mindfulness samt har erfarenhet av att utöva kundaliniyoga eller medicinsk yoga så kan du ha tillräckligt med förkunskaper för att delta. Hör gärna av dig till oss via e-post:  info@yogadimensions.se.

 

För att boka plats

 

 

Våra utbildningar i Spanien och England har pga corona viruset skjutits på framtiden.

För mer information hittar du under fliken ” utbildningar”.

Du certifieras av YOGA DIMENSIONS och blir ” Instructor in Swedish Therapeutic Breathwalk and walking meditation”.

 

 


 

 

Recent Projects

STILLA JUL

       

Halvdags retreat 16/1

Photo: www.freepik.com/photos/background’>Background photo created by montypeter