Breathwalkinstruktör 2020 – online

Breathwalkinstruktör 2020 – online

Nivå: Ger certifiering.

Utbildning till breathwalkinstruktör

Den här utbildningen kommer ske online

Breathwalk™ är en utveckling av kundaliniyogan, där yogan förs ut i naturen och görs till fots. Breathwalk har många hälsogivande effekter och är ett enkelt, naturligt och effektivt sätt att hitta vägen till fördjupad hälsa.

Den här certifierande kursen omfattar fyra kursdagar, självstudier och du får grundläggande kunskap om breathwalkens påverkan på kropp och själ. Du får stöd av boken om breathwalk, kompendier med breathwalks för att kunna hålla din kurser själv. Under kursdagarna varvar vi praktiska övningar och breathwalk med teori. Kursmaterialet består av boken ”Breathwalk: Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit” och en manual med illustrerade breathwalkpass.

Kursen består av 2 moduler. Modul 1 är främst erfarenhetsbaserad. Vi går igenom breathwalkens grunder och tekniker. Vi lär oss hur vi kan använda de olika programmen för stressreducering, för att få energi och påverka humöret positivt genom många härliga promenader. Modul 2 är en påbyggnad för instruktörer där vi fortsätter med en grundlig genomgång av breathwalkens tekniker och utforskar programmen på ett djupare plan. Mellan träffarna får du hemuppgifter där du själv går och analyserar breathwalk-programmen samt läser in materialet som ingår i kursen.

 

Vi kommer också lära oss mer om Breathwalkens läkande effekter och ta del av de erfarenheter som Gurucharan Singh Khalsa med team har av Breathwalkens mer terapeutiska fördelar. Vi går igenom hur vi kan anpassa Breathwalk-passen efter ett nordiskt klimat. Kursen hålls på svenska. Kursmaterialet är på engelska.

Lärare är Camilla Lund Elander. Camilla har många års erfarenhet av att leda breathwalk.

Camilla samarbetar direkt med Gurucharan Singh Khalsa tagit fram Breathwalkpassen och skrivit boken ”Breathwalk: Breathing Your Way to a Revitalized Body, Mind and Spirit”.

Stockholm 2020

Kursen är tyvärr fullsatt – nya datum se längre ned

Modul 1: 28-29 maj ( torsdag-fredag) och modul 2: 20-21  augusti (torsdag-fredag). Plats: online på zoom

Tider: Ca 08.30 -17.00. Den 20 augusti slutar vi ca 19.00.

Ordinarie pris: 7900 kr inkl material och certifiering.

Online pris: 6900 kr. Boka tidigt rabatt före den 5  maj Pris: 5900 kr.

 

Extra insatt kurs – startar med minst 6 deltagare

Modul 1: 25 -26 juni ( torsdag-fredag) och modul 2: 3-4 september (torsdag-fredag). Plats: online på zoom

Tider: Ca 08.30 -17.00. Den  3 september slutar vi ca 19.00.

Ordinarie pris: 7900 kr inkl material och certifiering.

Online pris: 6900 kr. Boka tidigt rabatt före 1 juni 5900 kr.

Anmälan

 

Förkunskaper: Yogalärare av alla traditioner men med erfarenhet av kundaliniyoga. Om du inte är yogalärare, men har erfarenhet av att leda grupper på annat sätt, har utbildning inom tex mindfulness samt har erfarenhet av att utöva kundaliniyoga eller medicinsk yoga så kan du ha tillräckligt med förkunskaper för att delta. Hör gärna av dig till oss via e-post:  info@yogadimensions.se.

För att boka

Våra utbildning i Spanien och England har pga corona viruset skjutits på framtiden.

För mer information hittar du under fliken ” utbildningar”.

Du certifieras av YOGA DIMENSIONS och blir ” Instructor in Swedish Therapeutic Breathwalk and walking meditation”

 

 


 

 

Recent Projects