Breathwalkinstruktör 2021 – online

Breathwalkinstruktör 2021 – online

 

Nivå: Ger certifiering.

Utbildning till Breathwalkinstruktör & instruktör i walking meditation.

Den här utbildningen kommer ske online

I breathwalk för vi yogan ut i naturen och gör den till fots.  Det har många hälsogivande effekter och är ett enkelt, naturligt och effektivt sätt att hitta vägen till fördjupad hälsa.

Den här certifierande och utökade kursen omfattar sex kursdagar, självstudier och du får grundläggande kunskap om andningens, promenadens och yogans påverkan på kropp och själ. Du får  material som stöd för att kunna hålla kurser själv. Under kursdagarna varvar vi praktiska övningar  med teori.  Vi använder oss av kunskap och tekniker från gående meditation yoga, meditation från flera traditioner

Kursen består av 3 moduler. Modul 1 är främst erfarenhets baserad. Vi går igenom  grunder och tekniker. Vi lär oss hur vi kan använda de olika programmen för stressreducering, för att få energi och påverka humöret positivt genom många härliga promenader. Modul 2:  Vi går igenom hur och varför de olika övningarna påverkar oss ur ett västerländskt och österländskt perspektiv samt delar våra erfarenheter efter att ha gjort pass på egen hand. Vi undersöker gående meditation mer på djupet.  Modul 3 är en påbyggnad för instruktörer där vi fortsätter med en grundlig genomgång av tekniker och utforskar programmen på ett djupare plan samt tittar på anpassningar av övningar och olika stöd man kan ge sina deltagare,

Mellan träffarna får du hemuppgifter där du själv går och analyserar programmen/passen samt läser in materialet som ingår i kursen.

 

Vi kommer också lära oss mer om  yogapromenadens läkande effekter.

Kursen hålls på svenska. Kursmaterialet är både på svenska och engelska.

Lärare är Camilla Lund Elander.

Övrigt:

Denna utbildning innefattar omfattande hemstudier. Du behöver göra tid  för att gå 32 promenader.  Du behöver också läsa kurslitteratur, dokumentera dina erfarenheter av promenaderna samt vara med på uppföljningsmötena på zoom. Det går utmärkt att kombinera detta med ett vanligt arbete, men innebär att du behöver planera in tid för att gå ca 2 st  pass per vecka under utbildningstiden. Passen tar mellan 60-90 minuter. Då kursen är online ingår det också som uppgift att filma när du instruerar liksom att hålla en gratis breathwalk för allmänheten. Du behöver vara med på samtliga utbildningsdagar och uppföljningsmöten för att bli certifierad.

Vid kurstillfällena kommer du förutom att delta i undervisning via Zoom  följa ljudinspelningar med förinspelade pass och på så sätt ta del av vägledda promenader.

I den här utbildningen inkluderar vi  bl..a gående meditation och tekniker som man använder i skogsbad och mindfulness traditioner. Vi gör pass där vi bjuder in naturen mer på aktivt sätt.  Du har som certifierad instruktör i den här utbildningen fler meditationer att välja på samt har större möjlighet att variera passen.

 

Har du gått en tidigare breathwalkutbildning via oss har du möjlighet att delta i kursen med rabatt.

Sverige 2021

NYA DATUM KOMMER!

Modul 1:  Tid: 09.00-17.00 ca

Uppföljningsmöte: Onsdagen den 9 juni kl 18.00-19.30

Modul 2: x  Tid: 09.00-17.00 ca

Uppföljningsmöte: Tisdagen 20 juli 18.00-19.30.

Modul 3: 2x

Tid: x 09.00-19.30 ca, 27 augusti: 09.00-17.00 ca

Uppföljningsmöte: Tisdagen den 7 september.

Plats: online på zoom, svensk tid. Gäller alla datum ovan.

Förkunskaper: Yogalärare av alla traditioner. Om du inte är yogalärare, men har erfarenhet av att leda grupper på annat sätt, har utbildning inom tex mindfulness samt har erfarenhet av att utöva kundaliniyoga. Livsyoga eller medicinsk yoga så kan du ha tillräckligt med förkunskaper för att delta. Hör gärna av dig till oss via e-post:  info@yogadimensions.se.

Pris totalt: 7950 kr inkl. moms. Boka före den 15 april: 6900 kr. Sista bokningsdag: 15 maj.

Registreringsavgift: 2000 kr betalas med kort. Resterande summa betalas senast den 1 maj.

Vill du dela upp resterande summa kan du göra det (kostnad 250 kr i administrationsavgift). Nästa betalning sker då senast den 1 augusti.

För att boka:

https://forms.gle/uApJtMD9hmeSYLq8Ahttps://forms.gle/uApJtMD9hmeSYLq8Ahttps://forms.gle/uApJtMD9hmeSYLq8Ahttps://forms.gle/uApJtMD9hmeSYLq8A

För dig som redan är breathwalkinstruktör:

Pris för dig som tidigare gått en breathwalkutbildning hos oss: 3950kr inkl. moms (i mån av plats). För att erhålla det nya certifikatet behöver du vara delaktig minst 70% av tiden samt komplettera dina tidigare inlämningar med att gå den nya passen som tillkommer i den här utbildningen och dokumentera detta skriftligen. Du behöver också göra det nya provet som ingår samt göra en presentation av ett ämne  ( 10 minuter) vid ett uppföljningsmöte.

Våra utbildningar i Spanien har skjutits på framtiden pga av situationen med corona. Vår utbildning i England är planerad att starta i juli 2021.

För mer information hittar du under fliken ” utbildningar”.

Du certifieras av YOGA DIMENSIONS och blir ” Instructor in Swedish Therapeutic Breathwalk/Pranawalk and walking meditation”.

 

 


 

 

Recent Projects

Praśamāyana – vandra i stillhet

Nivå: erfarenhet