Fullmåne: yoga & meditationer

Fullmåne: yoga & meditationer

Nivå: erfarenhet av kundaliniyoga

YOGA & MEDITATION VID FULLMÅNE

Månen påverkar tidvattnet så det blir starkare och påverkar t.o.m jordens form. I djurlivet kan man se att djurens beteende förändras och många människor känner sig påverkade på olika sätt.

Olika traditioner, bl.a kundaliniyogan menar att meditation vid fullmåne anses extra kraftfullt.  De starka krafterna under fullmånen kan ur ett yogiskt perspektiv, hjälpa oss att släppa blockeringar, så att vår egen energi kan flöda friare och erbjuder ett bra tillfälle för inre och yttre rening. Genom genom att medvetet mediterar kan vi släppa in ljus och läkande till oss själva på ett djupare plan.

Även västerländsk forskningen visar att månen påverkar människan på olika sätt ( även om forskningen går isär på vissa punkter). Vissa studier visar på att vi kan vara mer t.ex. vara mer emotionella och sova sämre vid fullmåne.

Att meditera under den här perioden hjälper oss, enligt yogan, att på djupet balansera oss emotionellt och att hålla oss stabila även när livet bjuder på utmaningar. Meditationen får helt enkelt en större effekt dessa dagar.

Varmt välkommen!

Onsdagen den 2 September  2020

Kl: 18.00-20.00

Plats: online

Yogaform:  Heartbased Kundalini yoga.

Under kvällen gör vi ett yogapass för att släppa det gamla och förbereda oss för en ny månad. Vi gör en gruppmeditation för läkning.  Tanken är att du använder kraften i fullmånen och riktar läkning till den som behöver. En vacker och stark meditation för att läka och lindra smärta.

Pris: 150 kr

Lärare: Camilla Lund Elander

Boka

 

Bild: www.freepik.com – Light photo created by rawpixel.com


Recent Projects

Praśamāyana – vandra i stillhet

Nivå: erfarenhet