Kinesisk Medicin & Kundaliniyoga

Kinesisk Medicin & Kundaliniyoga

Level: Experience needed

Människan har fått livet av himmel och jordens qi och växer till mognad medan han följer de fyra årstiderna
Suwen, 25

KUNDALINIYOGA OCH TRADITIONELL KINESISK MEDICIN
De fyra kroppstyperna

Söndagen den 11 november.
Kl. 10.00-16.00.

Anmäler du dig efter den 9/11, så skicka ett sms till 070-7744886 med din anmälan. Glöm inte att ta med yogamatta till workshopen.

Välkommen på en workshop med Peter Torssell, lärare i Traditionell Kinesisk Medicin och Camilla Lund Elander, lärare och terapeut inom Kundaliniyoga.

I den här workshopen tittar vi på de fyra kroppstyperna inom kinesisk medicin och hur man kan bli starkare och friskare genom att kunna anpassa mat, rörelse och leverne efter sin egen kroppstyp (och hur man kan förändra den). Vi utgår från principerna av Yin och Yang och knyter ihop den kinesiska medicinen med tankarna bakom yogan. Passar dig med erfarenhet av yoga och för dig som är yogalärare som ytterligare vill förstå hur rörelse och mat påverkar.
Föreläsning av Peter och kundaliniyoga med Camilla.

Söndagen den 11 november.
Kl. 10.00-16.00.

Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23 B, Stockholm

Peter Torssell är studierrektor på Akupunkturakademin och har privat mottagning i Sollentuna sedan 1988. Peter  har skrivit  boken ”Kinesisk kostlära”. Bachelor of chinese medicine, Jiangxi university of TCM.

Camilla Lund Elander är kundaliniyogalärare och breahtwalkinstruktör. Hon driver Yoga Dimensions som erbjuder fördjupande utbildningar inom kundaliniyoga, breathwalk och yogaterapi.

Pris: 875 kr. Inklusive moms, material, te och frukt. Lunch ingår ej, men de serverar en fantastisk buffé på Hälsans Hus och det finns många matställen inom promenadavstånd.

Boka


Recent Projects

Praśamāyana – vandra i stillhet

Nivå: erfarenhet