Vila! Halvdagsretreat i Edsviken

Vila! Halvdagsretreat i Edsviken

Nivå: grund

Välkommen på en härlig förmiddag med yoga i Edsviken där vi gör långa sköna kundaliniyogapass med tid för reflektion och vila.  

 

VILA – en förmiddag för lugn och läkning

En halvdag med temat lugn och läkning. Vi gör ett långt. skönt och mjukt kundaliniyogapass och meditation för att hitta ro och stillhet.

Liten grupp.

Datum: Onsdagen den 25 september.
Tid: 09.00-12.00.

Plats: Edsviken, Sollentuna.

Pris: 475 kr inkl te och frukt. Du får pass och meditationer för hemträning.

Lärare: Camilla Lund Elander

Boka

Yoga Dimensions Edsviken är liten oas med yoga i Edsvikens hjärta. Här erbjuder vi enskilda konsultationer med yoga terapi och små yogagrupper för dig som vill utveckla ditt yogande på ett djupare plan. Här kommer du även få möta hunden Denver som också tycker om yoga.

Vad tidigare deltagare i Camilla Lund Elanders kurser säger:

”Camilla delar generöst med sig av sina kunskaper under långa pass där man får tid att sjunka in i yogan och efteråt känna att någonting har hänt, i kroppen och sinnet. Efter flera år känner jag att yogan med dess olika rörelser och meditationer har en avgörande inverkan på mitt liv”
– Anne

Dagen innehåller:

  • Långt skönt pass som går på djupet. för större flexibilitet och lugn.
  • Meditation och avspänningstekniker
  • Övningar för hemträning

 

Att ta med:

  • Mjuka kläder. Inga skor behövs vi yogar barfota.
  • Vattenflaska med lock.

 

Lärare: Camilla Lund Elander. Om Camilla:  Camilla är utbildad kundaliniyogalärare  och studerar sedan 5 år tillbaka ” Yoga Therapy” och har ett stort intresse för hur yoga och meditation stimulerar kroppen, hjärnan och själen till självläkning. Hon är även breathwalkinstruktör och har lång erfarenhet att leda deltagare som av olika skäl behöver ta det lite lugnare i yoga/breathwalk.


Recent Projects

Praśamāyana – vandra i stillhet

Nivå: erfarenhet