Halvdagsretreat

Halvdagsretreat

Nivå: lite erfarenhet

Välkommen på en härlig dag med yoga i Vasastan där vi gör långa sköna kundaliniyogapass med tid för reflektion och vila.  Ett miniretreat i stan.

Du kan välja att går förmiddag, eftermiddag eller hela dagen.

Då dagen den 9 oktober har blivit fullbokad har vi lagt in ett extra tillfälle den 23 oktober.

Tisdagen den 23 oktober: Platser kvar.

08.30-11.30 Mjuka sköna övningar, härliga meditationer. Inga erfarenheter krävs. Vi gör enkla, sköna och härliga övningar för kropp och själ. Vi anpassar övningarna efter förmåga och går igenom de grundläggande teknikerna inom kundaliniyoga. Passar både dig som är helt ny inför yoga och dig som har gjort yoga tidigare. För att vara med på förmiddagen behöver du ingen erfarenhet av yoga.

 

Eftermiddagen den 23 oktober: Platser kvar.

13.30-16.30 Härliga kundaliniyogapass, djupgående meditationer. Stretch och lite mer utmaningar för dig som tidigare prövat kundaliniyoga, livsyoga eller medicinsk yoga. Vi gör långa pass och djupgående meditationer med tid för vila och reflektion.

För att vara med på eftermiddagen  är det bra om du prövat kundaliniyoga eller medicinsk yoga tidigare, så du känner till de grundläggande teknikerna. Passen är relativt enkla, men utmanande ibland. Vi gör meditationer som förändrar och fördjupar vår upplevelse av kundaliniyogan och vi utforskar yogans värld på djupet tillsammans.

Vad tidigare deltagare i Camilla Lund Elanders kurser säger:

”Camilla delar generöst med sig av sina kunskaper under långa pass där man får tid att sjunka in i yogan och efteråt känna att någonting har hänt, i kroppen och sinnet. Efter flera år känner jag att yogan med dess olika rörelser och meditationer har en avgörande inverkan på mitt liv”
– Anne

Dagen innehåller:

  • Långs sköna pass som gått på djupet.
  • Rörelser och pass för större flexibilitet
  • Meditation och avspänningstekniker
  • Övningar för hemträning

 

 Plats: Mamita Stockholm, ett av Stockholms mysigaste yogacenter. Vikingagatan 29, Stockholm.

Pris: 450 kr för förmiddagen och 450 kr för eftermiddagen. Vill du gå både förmiddag och eftermiddag: 750 kr för hela dagen.

I priset ingår enklare material, te och frukt.

Att ta med:

  • Mjuka kläder. Inga skor behövs vi yogar barfota.
  • Vattenflaska med lock.

 

Lärare: Camilla Lund Elander. Camilla är utbildad kundaliniyogalärare och studerar sedan 5 år tillbaka ” Yoga Therapy” och har ett stort intresse för hur yoga och meditation stimulerar kroppen, hjärnan och själen till självläkning.

Boka

 


Recent Projects

Praśamāyana – vandra i stillhet

Nivå: erfarenhet