Yogisk Rehab – Medicinsk Yoga

Yogisk Rehab – Medicinsk Yoga

Nivå: grund

YOGISK REHAB!

Den här kursen passar dig som behöver mjuk yoga för att stärka kroppen och själen. Kanske har du eller har haft stressrelaterade problem att återhämta dig ifrån eller värk som gör att du behöver ta det lite lugnare.  Under yogan blir vi mer lyhörda för kroppens signaler, vilket gör det lättare att korrigera felaktiga rörelsemönster och sänka stressnivåerna i kroppen.

”Camilla har en fantastisk förmåga och närvaro att kunna känna in alla i rummet och med Kundalini ledsaga oss alla efter vars och ens förmåga…Jag och många med mig har ledsagats från sjukdom till hälsa och också fått ett fantastiskt verktyg i Kundaliniyogan för att fortsätta utvecklas” – Kerstin

Yoga är fantastiskt!  Men för att uppleva större förändringar i måendet behöver du göra ofta. I den här kursen gör vi sköna övningar för att balansera kroppen och sinnet från grunden. En yogisk rehab med fokus på att göra kroppen mer flexibel och meditationer för att på djupet läka stress. Vi gör mjuka, försiktiga övningar anpassade för dig som behöver ta det lite lugnare. Du får övningar att göra hemma mellan träffarna gärna varje dag. Tiden för övningarna anpassas efter din livssituation. Observera att hemuppgifterna är en viktig del av kursen.

I stort sätt alla övningar kan göras på stol om du har svårt att sitta på golvet.

I kursen ingår:
* 6 kurstillfällen
* Kursmaterial med pass och meditationer
* Hälsokollen – checklista över ditt mående före och efter kursen.
Inga förkunskaper krävs.

Måndagar Kl 16.30-17.30

Datum:

18 februari

Uppehåll den 25 februari ( sportlov)

4 mars

11 mars

18 mars

25 mars

1 april

Som företag kan du boka platser för personal som är i behov av och önskar yoga som rehab för rygg, nackbesvär samt andra stressrelaterade problem.

Att ta med:

Yogamatta eller liggunderlag

Varm tröja och filt till vilan.

Vattenflaska med lock.

Pris: 950 kr inkl moms och material.

Det är viktigt att du pratar med din läkare före det att du börjar kursen för att se om mjuk yoga är en bra aktivitet för dig.

Läs mer: www.yogadimensions.se
Kontakt: info@yogadimensions.se
Telefon: 070-7744886.

.


 


Recent Projects

Praśamāyana – vandra i stillhet

Nivå: erfarenhet