Om Yoga

chakraman

Yoga

Ordet yoga betyder balans eller förening.  Yogan, om regelbundet utövad, ger dig djupare koncentration och lugn, en starkare kropp och ökad kreativitet.

YOGA DIMENSIONS hämtar sin inspiration från kundaliniyogan och erbjuder bla  kundaliniyoga i grupp, enskilt och på arbetsplatser. Kundaliniyoga är en ursprunglig yogaform som bygger på dynamiska rörelser, andningstekniker, avslappning och meditation.

Vår tolkning av kundaliniyogan är ” heart based”.  Vi följer traditionen utifrån hjärtat och din upplevelse.

Kundaliniflow, som Yoga Dimensions också har klasser i, är en enkel, flödande yogaform inspirad av kundaliniyoga, men tar också in rörelser från andra yogaformer. Mjuka inkännande rörelser görs till vacker musik.

Breathwalk är en form av meditativpromenad utvecklad ur kundaliniyogan. Yoga Dimensions erbjuder både breathwalkpass och utbildningar till certifierad Breathwalkinstruktör.


Ett Yogapass

Ett yogapass innehåller oftast en serie av fysiska övningar som kombineras med olika andningstekniker för att få bästa effekt av övningarna. Vila och avslappning ingår och ett pass avslutas vanligen av en meditation,. Kundaliniyogan är variationsrik och det finns pass och meditationer som passar i stort sätt alla oavsett ålder, fysik eller erfarenhet av yoga.


Aktuella utbildningar