Läkande yoga & healingbad

Läkande yoga & healingbad

Nivå: grund

 

Hel-eller halvdag den 9 oktober på Hälsans Hus i Stockholm

Att vara yogalärare i en värld i förändring – kl. 09.00-12.00 med Camilla Lund Elander

Läkande yoga & healingbad –  kl. 14.00-17.00 med Ulrica Lundberg & Camilla Lund Elander

Läkande yoga & healingbad

Tid: 14.00-17.00

Cirkeln symboliserar transformation, livet, helhet och det cykliska i tillvaron. Som symbol återfinns den i många kulturer. Den anses som helande, andlig och står både för transformation och fullbordan. Den här eftermiddagen använder vi oss av cirkelformationer för läkande yoga rörelser och meditation.

 

Vi börjar med mjuk yoga för att hitta stabilitet och djupare kontakt med vårt inre. I rörelserna utgår du från din kropps förmåga och behov för att kunna läka.

 

Efter gör vi en mantrameditation i cirkelformation som öppnar för medkänsla, en djupare självkärlek och samhörighet med allt levande.

 

Eftermiddagen avslutas med ett stillsamt healing bad i cirkel, där Ulrica guidar till ett djupare läkande. Ulrica använder sig av flera olika healingtekniker. Du vilar på yogamattan och tar emot det helande du behöver  i stunden. Healingen verkar individuellt.

 

Lärare: Ulrica Lundberg och Camilla Lund Elander

Att ta med: Yogamatta, filt, vattenflaska med lock. Papper och penna.

 

Pris eftermiddag: 450 sek inkl. moms.

Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, Stockholm.

Närmaste T-banestation: Slussen.

Om lärarna:

Ulrica Lundberg arbetar sedan fem år tillbaka om healingterapeut på heltid, med egen mottagning på Södermalm i Stockholm. Hennes intresse för healing startade för mer än trettio år sedan då hon fann meditation som metod för inre läkning, välbefinnande och harmoni. 

Som healerterapeut arbetar hon holistiskt. Det innebär att ta in både kropp, själ och ande i den helande processen. Ulrica är utbildad yoga- och meditationslärare. 

Camilla Lund Elander är utbildad kundaliniyoga-och meditationslärare sedan 2006 , men studerar även andra yogaformer och med ett stort intresse för det gemensamma mellan olika holistiska traditioner . Camilla har länge arbetat med utbildningar inom yogaterapi, walkingyoga/Breathwalk och intresserar sig mycket även för samspelet mellan västerländsk och österländsk medicin.

 


Recent Projects