Yogalärare i en tid av förändring

Yogalärare i en tid av förändring

Hel-eller halvdag på Hälsans Hus i Stockholm den 9 oktober

Förmiddag: Att vara yogalärare i en värld i förändring

Kl.09.00-12.00

Eftermiddag: Läkande yoga och healing bad

Kl. 14.00-17.00

Att vara yogalärare i en värld i förändring

Välkommen till en förmiddag där vi yogar och mediterar tillsammans för en större känsla av sammanhang och riktning. 

De senaste åren har ju inneburit stora förändringar, på olika sätt,  både för världen och för oss i vår roll som yogalärare. 

Vi gör yogaövningar hämtade från flera holistiska traditioner och mediterar.  Vi möts också i reflektion och samtal om hur vi kan ta vårt utövande, och vår roll som yogalärare vidare i en föränderlig tid. 

Det här workshopen aspirerar inte på att ha svaren, men att försöka underlätta för var och en att lyssna sig fram till sin egen riktning.

Ta med dig yogamatta, penna och papper. 

Varmt välkommen!

Lärare:  Camilla Lund Elander

Pris förmiddag: 250kr.

För den som vill stanna kvar finns det möjlighet till god vegansk lunch för den som vill på Hermans Lilla Gröna som ligger i samma hus.  ingår ej i priset)

 

Boka

 

Läkande yoga & healing bad

 Kl. 14.00-17.00

Cirkeln symboliserar transformation, livet, helhet och det cykliska i tillvaron. Som symbol återfinns den i många kulturer. Den anses som helande, andlig och står både för transformation och fullbordan. Den här eftermiddagen använder vi oss av cirkelformationer för läkande yoga rörelser och meditation.

Vi börjar med mjuk yoga för att hitta stabilitet och djupare kontakt med vårt inre. I rörelserna utgår du från din kropps förmåga och behov för att kunna läka.

Efter gör vi en mantrameditation i cirkelformation som öppnar för medkänsla, en djupare självkärlek och samhörighet med allt levande.

Eftermiddagen avslutas med ett stillsamt healing bad i cirkel, där Ulrica guidar till ett djupare läkande. Ulrica använder sig av flera olika healing tekniker. Du vilar på yogamattan och tar emot det helande du behöver  i stunden. Healingen verkar individuellt.

 

Lärare: Ulrica Lundberg och Camilla Lund Elander

 

Pris eftermiddag: 450 sek.

Boka

Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, Stockholm.

Närmaste T-banestation: Slussen.

Att ta med: Yogamatta, filt, vattenflaska med lock. Papper och penna.

Om lärarna:

Ulrica Lundberg arbetar sedan fem år tillbaka om healingterapeut på heltid, med egen mottagning på Södermalm i Stockholm. Hennes intresse för healing startade för mer än trettio år sedan då hon fann meditation som metod för inre läkning, välbefinnande och harmoni. 

Som healingterapeut arbetar hon holistiskt. Det innebär att ta in både kropp, själ och ande i den helande processen. Ulrica är utbildad yoga- och meditationslärare. 

 

Camilla Lund Elander är utbildad kundaliniyoga-och meditationslärare sedan 2006 , men studerar även andra yogaformer och med ett stort intresse för det gemensamma mellan olika holistiska traditioner . Camilla har länge arbetat med utbildningar inom yogaterapi, YogaWalk/Breathwalk och intresserar sig mycket även för samspelet mellan västerländsk och österländsk medicin.

 

 


 

 

 

Recent Projects