Yoga för immunförsvaret

Yoga för immunförsvaret

Yoga för immunförsvaret

Nya datum kommer snart..

ONLINE

Yoga och meditation kan hjälpa att stödja kroppen att kunna stå emot infektioner bättre. En bra andning, rörelse, bra mat och minskad stress är bevisat bra för immunförsvaret.

Här får du kunskap om hur yogan och holistisk medicin kan stärka immunförsvaret och får utforska olika tekniker genom eget utövande. Du får övningar och meditationer att göra mellan träffarna samt artiklar och texter för dig som vill fördjupa dig mer.  Kursen tar upp tankar från kinesiska medicin och Ayurveda. Du får  kunskap om det yogiska sättet att se på kroppen/sinnet och får utforska yogan praktiskt.

Vid varje tillfälle gör  vi ett längre yogapass.

Vi tar upp yogisk teori och pratar om hur yogan påverkar oss och fördjupar oss b.la  i:

  • Fysiska övningar/asanas
  • Pranayam/andningsövningar
  • Meditation
  • Yoga i relation till kinesisk medicin

För vem: Kursen riktar sig till dig som vill veta mer och fördjupa dig inom yoga. Passar dig som vill ha stöd att komma igång med din yoga regelbundet och som på djupet vill utforska vad ett regelbundet utövande kan ge. I den här kursen får du verktyg och kunskap om hur du kan leva lite lättare, gladare och friskare med hjälp av yogan.

 

Annat: Ät endast lätt före klassen då vi börjar med yoga. Vi har en paus vid 19.00 ca för att kunna fylla på med lite frukt etc

Lärare: Camilla Lund Elander

Pris: 1900kr. Boka för den  1 september. 1500 kr.

Kursen hålls via Zoom.

Förkunskaper: Erfarenhet av yoga, breathwalk, mindfulness eller dyl.

 

 

 

Varmt välkommen!

 

 

 

 

 

 

Foto: https://www.freepik.com/photos/food’>Food photo created by BalashMirzabey

 


Recent Projects